Voorbeeld van een
hapjes menu

Drinken

Voor een feestje van een uur kun je gemiddeld 2 glazen champagne of prosecco per uur rekenen. Voor een feestje van 2 uur of meer dan rekenen we ongeveer 4 glazen.

  • Champagne: 7-8 glazen per fles;
  • Rode wijn: 5-6 glazen per fles;
  • Witte wijn of roze: 6-7 glazen per fles;
  • Doos wijn (4 flessen): +/- 24 glazen;
  • Dessert wijn: +/- 12 glazen;
  • Liqueren: 17-18 glazen.
Vlees hapjes
  • Tandori kip op getoast naan en mango cutney;
  • Hoi Sin eend geserveerd op rijst cracker met framboos;
  • Gerookte kip met coriander en mango in spinazie bladeren;
  • Aziatische beef salade in een cup;
  • Thai hapjes met Thaise kip en coriander;
  • Baby Yorkshire pudding met rossbief en radrijscreme;
  • Aardbei met parma ham en crostini’s.
Vis hapjes
  • Garnalen gewrapped in ham;
  • Klassiek gerookte zalm;
  • Blini met gerookte zalm en dille pathè;
  • Gerookte makreel met radijsmousse op een cracker;
  • Sweet chili garnalen met citroengras en coriander;
  • Crab, citroen en gember in een cup;
  • Verse tonijn met sesam en komkommer sate.
Groenten hapjes
  • Wilde champignon risotto met Parmezaanse kaas en truffel olie op een lepel;
  • Gegrillde groente met verse basilicum op Focaccia brood;
  • Cherry tomaat, basilicum en citroen gemarineerde tortellini;
  • Mini pizza bites;
  • Zachte brie met peer chutney of rode ui marmalade;
  • Gekookte kwartel eitjes met zelfgemaakte mayonaise en kaviaar;
  • Andijvie met honing, cranberries en walnoten;
  • Vijgen en blauwe kaas sateetjes.

Neem contact met mij op

Reviews van klanten?

Met een gemiddelde van 5 sterren op Facebook en Google ben ik toch altijd nog opzoek naar manieren om de maaltijden nog beter te laten smaken! Laat je review achter op Facebook of Google

zoezocatering@gmail.com